Contact met ouders

Wij zijn bewust een kleinschalige kinderopvang. Wij vinden het belangrijk dat wij goed contact hebben met alle ouders. En dat er een fijne werksfeer is in het team. Daar zorgen wij voor door onze korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijk contact. Zo kent eigenaresse Ineke Geuze alle kinderen en hun ouders.

Iedere dag praten wij elkaar bij

Het is fijn als u bij het brengen even de tijd heeft om ons bij te praten over uw kind. Heeft het goed geslapen? Hoe voelt het zich die dag? Is er thuis nog iets bijzonders geweest? Aan het einde van de dag vertellen wij u graag wat uw kind allemaal heeft beleefd.

Evaluaties en 10-minutengesprekken

Als uw kind twee á drie maanden bij ons is óf in een nieuwe groep zit, dan plannen wij graag een evaluatiegesprek met u in. Ieder jaar heeft u een 10-minutengesprek met de mentor van uw kind. Voordat uw kind naar de basisschool gaat, volgt er nog een eindgesprek. U krijgt dan ook het overdrachtsrapport over de ontwikkeling van uw kind mee. Handig voor uzelf, maar ook voor de leerkracht van groep 1.

Behoefte aan een gesprek?

Als wij zorgen hebben over het gedrag of de ontwikkeling van uw kind, dan nemen wij direct contact met u op. Neemt u ook vooral contact met ons op als er bijzonderheden zijn of als u vragen heeft over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind.

Nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u per mail de "Bibelbabbel", onze nieuwsbrief. Hierin staan wetenswaardigheden, ontwikkelingen, groepsthema´s en andere bijzonderheden van de diverse speelgroepen van ons kinderdagverblijf.

Ouderavond

Wij organiseren in samenwerking met het Ouderklankbord, een ouderavond met een bepaald thema.

 

De Bibelebonseberg

 

Opvang Kinderen De Bibelebonseberg
Buitenweg 26D
3602 PS Maarssen

 

 

Privacy beleid

Copyright Kinderdagverblijf De Bibelebonseberg

Met plezier ontworpen door Agency8.nl