Eerst een rondleiding of eerst inschrijven?

Het kan allebei. U mag eerst komen kijken, daarna bepaalt u of u uw kind inschrijft. Of u schrijft uw kind alvast in en komt daarna bij ons kijken. Tijdens de rondleiding kunt u zien waar uw kind gaat spelen en slapen. Wij vertellen over het dagritme en over alle activiteiten die wij ondernemen. 

Plaatsingsovereenkomst

Als uw kind geplaatst wordt, ontvangt u een offerte en een plaatsingsovereenkomst. U heeft vervolgens de mogelijkheid om de plaatsingsovereenkomst binnen tien werkdagen digitaal ondertekend aan ons terug zenden.

Vervolgens een intakegesprek

Als wij samen hebben afgesproken wanneer uw kind bij ons komt, dan plannen we een intakegesprek. Wij vertellen over het reilen en zeilen bij De Bibelebonseberg. Maar wij zijn vooral nieuwsgierig naar uw kind en naar u. Hoe zorgen wij er samen voor dat de tijd bij De Bibelebonseberg ontzettend fijn is voor u en uw kind.

Uw kind mag eerst komen wennen

De meeste ouders en kinderen vinden het fijn als het eerst een halve dag kan komen wennen. We plannen de wendag op de eerste dag dat de opvang start. Als er al eerder plaats is bij de speelgroep, dan kan uw kind eerder komen wennen.

Het welkomstgesprek

Na afloop van deze wendag praten wij verder over de optimale zorg voor uw kind. U maakt op die manier gelijk kennis met de mentor van uw kind. En natuurlijk leert u dan ook de pedagogisch medewerkers van de groep kennen. Wel zo vertrouwd dat u weet wie er op uw kind past en bij wie u terecht kunt met vragen.

Veel contact met elkaar

Wij organiseren veel momenten waarop wij u kunnen bijpraten over hoe uw kind het doet bij De Bibelebonseberg. Lees meer bij Contact met Ouders.

 

 

De Bibelebonseberg

 

Opvang Kinderen De Bibelebonseberg
Buitenweg 26D
3602 PS Maarssen

 

 

Privacy beleid

Copyright Kinderdagverblijf De Bibelebonseberg

Met plezier ontworpen door Agency8.nl